spanduk2

tampilan produk

babagan_bg

babagan awake dhewe

Xi'an Shibo Fluid Technology Co., Ltd. (SBFT) didegaké ing 2006. Dumunung ing Cao tang Science and Technology Industry Base, Xi'an Hi-tech Zone provinsi Shaanxi, China.SBFT duwe pengalaman 15 taun ing nyedhiyakake mesin ngisi tas alus cairan, tas aseptik lan non aseptik ing mesin ngisi kothak.Limalas taun R&D, pengalaman manufaktur, bebarengan karo tukang trampil lan insinyur sing mumpuni…

ndeleng liyane

PAWARTA

  • 142024-Jun

    Mesin pangisi SBFT BIB samesthine bakal entuk ...

    1.Industri Pangan lan Minuman Konsentrasi jus lan minuman: Pasar jus lan konsentrat minuman terus berkembang amarga permintaan konsumen kanggo omben-omben sing sehat mundhak.Kemasan BIB cocog kanggo jus lan omben-omben amarga gampang ...

  • 122024-Jun

    Mesin pangisi Bag-in-Box (BIB) SBFT duweni ...

    Kaluwihan unik 1. Efisiensi lan keluwesan: Kacepetan dhuwur: Mesin ngisi BIB kita bisa entuk ngisi kanthi cepet, ningkatake efisiensi produksi.Versatility: Dheweke bisa nangani macem-macem kapasitas tas lan ...

  • 042024-Jun

    Mesin ngisi tas-in-box SBFT duwe akeh inno ...

    Desain modular Pangisi sing efisien Kemampuan adaptasi multifungsi Ngirit energi lan ...